Med Havdelikatesser vil dere tjene penger til deres mål raskt og enkelt. Selg våre prisverdige produkter som allerede inngår i familiens kosthold.

Med Havdelikatesser vil dere tjene penger til deres mål raskt og enkelt.

Reis på den etterlengtede turneringen eller skoleturen!

Planlegger din idrettsforening eller ditt lag å reise på treningsleir, spille cup eller gjøre noe annet spennende? Eller skal dere på klassetur? Med Havdelikatesser vil dere tjene penger til deres mål raskt og enkelt. Selg våre prisverdige produkter som allerede inngår i familiens kosthold.

Vår tanke er at dine kunder skal gjøre en bra handel når de kjøper av deg. På denne måten blir salget både enklere og mer effektivt. OG dere tjener mer penger! Havdelikatesser satser på produkter av beste kvalitet som er verdt prisen!

tekst

1

Sett dere mål, og reserver deres salgspakke!

Finn en kontaktperson (minst 20år) og bestill vår salgspakke! Da får dere tilgang til våres salgsverktøy. Materialet hjelper å besvare alle spørsmål så salget går enkelt. Vi vil sende all materiell direkte når dere kontakter oss.

2

Del dere opp i grupper og sett dere mål

Alle personer i gruppen får nok salgskataloger. Nå er det bare å begynne å dele ut til familie, venner, familiens arbeidskollegaer, naboer osv. Bank på hos naboene i nærområdet, legg ut på facebook og send sms til alle dine venner.

3

Ta imot bestillinger og registrer

La kunden bestemme seg der og da, eller se til at salgskatalogen ligger igjen hos kunden. Så er det tid for å samle inn bestillinger. Når alle bestillingene er samlet inn, registrerer dere dem enkelt på www.havdelikatesser.no Kontaktpersonen i gruppen hjelper til med registreringen og vil også få en kopi av alle bestillingene når jobben er avsluttet.

4

Vi i Havdelikatesser leverer innen 6 dager

Seks dager etter at bestillingen er mottatt så ser vi til å levere og ta betalt. Vi har hele veien en dialog med kontaktpersonen, og forsikrer oss om at alle kundene har fått sin fisk. Så vil «gevinsten» bli overført til den avtalte kontoen. Vi står altså for all leveranse, all betaling, evnt. reklamasjoner ol. Ingen ekstra jobb for dere.

Hvor mye penger kan dere tjene?

25 personer selger til 6 kunder hver = 20.700kr

I snitt pleier man få ca 6 kunder hver. Nå selger dere sunn, prisverdig mat! Produktene holder beste kvalitet. Snittkunden handler for 690kr. Det blir fort mye penger til dere.

Dere beholder 20% av alle penger dere selger for!

Dere trenger bare å finne kundene. Vi fikser resten. Havdelikatesser leverer, ser til å ta betalt og håndterer reklamasjoner ol.

oppsummering