Sett dere mål, og reserver deres salgspakke!

Bestill salgsmateriale

Forening/skole (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon

Adresse

Litt info om forening/skole

Sett dere mål, og reserver deres salgspakke!

Sett dere mål, og reserver deres salgspakke!

Finn en kontaktperson (minst 20år) og bestill vår salgspakke! Da får dere tilgang til våres salgsverktøy. Materialet hjelper å besvare alle spørsmål så salget går enkelt. Vi vil sende all materiell direkte når dere kontakter oss.

3

Ta imot bestillinger og registrer

La kunden bestemme seg der og da, eller se til at salgskatalogen ligger igjen hos kunden. Så er det tid for å samle inn bestillinger. Når alle bestillingene er samlet inn, registrerer dere dem enkelt på www.havdelikatesser.no Kontaktpersonen i gruppen hjelper til med registreringen og vil også få en kopi av alle bestillingene når jobben er avsluttet.

2

Del dere opp i grupper og sett dere mål

Alle personer i gruppen får nok salgskataloger. Nå er det bare å begynne å dele ut til familie, venner, familiens arbeidskollegaer, naboer osv. Bank på hos naboene i nærområdet, legg ut på facebook og send sms til alle dine venner.

4

Vi i Havdelikatesser leverer innen 6 dager

Seks dager etter at bestillingen er mottatt så ser vi til å levere og ta betalt. Vi har hele veien en dialog med kontaktpersonen, og forsikrer oss om at alle kundene har fått sin fisk. Så vil «gevinsten» bli overført til den avtalte kontoen. Vi står altså for all leveranse, all betaling, evnt. reklamasjoner ol. Ingen ekstra jobb for dere.