Hjelp oss å nå vårt mål med å bestille fisk fra Havdelikatesser. Hvert produkt du kjøper tar oss nærmere målet. Hva er vel bedre enn å støtte oss gjennom å kjøpe sunn fisk og skalldyr?

Hjelp oss å nå vårt mål med å bestille fisk fra Havdelikatesser

Havdelikatesser virkeliggjør drømmer!

Nå kan skoleklasser og idrettsforeninger tjene penger på å selge Havdelikatesser sine produkter. Havdelikatesser har levert fisk og skalldyr til 1000-talls kunder i Oslo og omegn i over 8 år. Vi spesialiserer oss på å gi kundene de beste råvarene fra havet. Våre produkter er tilpasset for å passe inn i det private hjem.

Nå har du mulighet til å kjøpe våre produkter, og samtidig gi din støtte så drømmen om skolereiser, treningsleirer eller cup´er kan bli virkelighet.

Støtt oss- Kjøp fisk og skalldyr!

Hjelp oss å nå vårt mål med å bestille fisk fra oss. Hvert produkt du kjøper tar oss nærmere målet. Hva er vel bedre enn å støtte oss gjennom å kjøpe sunn fisk og skalldyr? Du bestiller på baksiden av denne brosjyren. Havdelikatesser vil senere komme med leveranse til deg. Du betaler ikke før du har mottatt produktene. Åpne brosjyren og ta del av det gode vi tilbyr.

boble

Hva koster fisken?

5kg fisk motsvarer:
Sei: 5 kg koster 780 kr
200 gr. pr. porsjon
25 porsjoner i hver pakke.
780/25= 31,2 kr pr. porsjon

Hvor stor er pakningene?

5kg fisk motsvarer:
Man beregner normalt ca 200 gr. per person.
En familie på 4 personer
200gr. x 4 =800 gr.
5kg/800 gr. = 6,25 middager.

Tar pakningene stor plass?

Nei, alle pakningene passer i den minste fryserens skuffer. Hvis du har dårlig med plass, kan du ta ut bitene å lagre dem hver for seg da disse er stykkfryste.